VSE VEČ

Korenine

Vsak dan znova, vsako uro in vsak trenutek se odločamo po kateri poti bomo hodili in v katerem svetu bomo živeli: v strahu ali ljubezni? Strah in ljubezen nista zgolj dva nasprotujoča si čustvena stanja, sta dve ravni obstoja, dobesedno dve povsem različni realnosti. In izbira je naša!

Več energije ko posvečamo zunanjim “novicam”, težje se zdi, pa ni. Ljudje imamo najbolj dovršena orodja za preskok med temi dvemi svetovi: naš dih, naše misli in naše srce. Čustva so kažipot in kar lahko storimo, znova in znova je, da smo
pozorni nanje. Kar Vemo je to, da smo na planetu Zemlja. Česar se pa morda vsi še ne zavedamo je to, da smo njeni otroci, njene celice in da smo neskončno ljubljeni. Zemlja ni le naš planet. Zemlja je del našega telesa v katerega lahko v vsakem trenutku poženemo globoke korenine, prav tako kot to počnejo drevesa. Mogočnega hrasta z močnimi in globokimi koreninami ne bo izruval noben vihar, ni je nevihte, ki ga bo lahko poškodovala. Upognilo se bo ob sunkih tolikokrat kot bo
potrebno, dokler ne bo vse minilo in takrat se bo vrnilo v svoj prvotni položaj in blišč.

čim več časa preživi bos-a na Zemlji in dihaj z njo

Med meditacijo poženi iz tvojih nog globoke korenine, ki segajo do samega središča Zemlje in se priklopi na njeno svetlo srce. Dihaj z njo.

Pogovarjaj se z Zemljo kot s svojo mamo in jo prosi, da sprejme vse, kar te omejuje in da to preobrazi v to kar potrebuješ.

Ljubi jo in občuti njeno ljubezen.

Vsi smo le celice tega prečudovitega planeta, ki se nahaja v trenutku preobrazbe.

Rojeni smo za ta čas in tukaj smo, da bi videli, da smo ENO.

Metka

Deli z drugimi:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn